Een hulpteam voor uw verloren plaatjes

Verwijderde foto's, afbeeldingen of video herstellen op een draagbaar apparaat

Recovery Toolbox for Flash

Recovery Toolbox voor Flash voor verwijderde foto's, foto's, video enzovoort van media-apparaat.

5 (1)
Rating
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Wanneer zou u de Recovery Toolbox for Flash kunnen gebruiken?

De Recovery Toolbox for Flash is de keuzesoftware wanneer het aankomt op snelle en betrouwbare beeldherstelsoftware. Het stelt u in staat om corrupte of verwijderde bestanden, foto’s en plaatjes te herstellen en zal ervoor zorgen dat geen enkel van uw dierbare momenten verloren gaat. Het programma ondersteunt alle types van het FAT bestandssysteem: FAT12, FAT16 en FAT32, en vereist geen enkele speciale kennis of geavanceerde IT vaardigheden. Om het proces sneller en efficiënter te maken, hebben de ontwerpers van de Recovery Toolbox for Flash verschillende herstelmechanismen en methoden geïmplementeerd die tegelijkertijd lopen om het beste resultaat te verkrijgen.

De Recovery Toolbox for Flash laat u van de volgende populaire media gegevens herstellen:

 • Secure Digital Cards (SD cards)
 • xD Picture Cards
 • CompactFlash (type I/II) (CF cards )
 • Sony Memory Sticks
 • Multimedia Cards (MMC cards)
 • PC Cards
 • Smart Media Cards
 • IBM MicroDrives
 • Flash Cards
 • Flash drives
 • USB drives
 • USB storage devices (met de FAT en FAT32 bestand systemen)
 • Digitale camera’s
 • Floppy disks
 • En anderen

Herstellen van uw foto’s neemt slechts 4 gemakkelijke opeenvolgende stappen in beslag met het onderstaand beschreven programma.

Zodra de Recovery Toolbox for Flash geïnstalleerd is en gestart is, zal het selectiescherm van de brondrive getoond worden. Het programma zal automatisch het system scannen voor apparaten/drives met het FAT bestandssysteem en ze tonen. Kies de drive/apparaat dat de verwijderde bestanden bevat en druk op de Next (Volgende) button. Als u de drive niet kunt zien die u nodig heeft om uw verloren bestanden te herstellen, zorg er dan voor dat het bestandssysteem FAT is, anders zal het niet getoond worden op het brondrive selectiescherm. Het volgende scherm staat u toe om het pad naar de bestemmingsdirectory te specificeren en de broninformatie en de doeldrives in te zien. Aanbevolen wordt om de bestemmingsdrive meer vrije ruimte dan de brondrive te geven. Wanneer er weer op de Next (Volgende) button gedrukt wordt, begint het analyseproces. Let op, het programma kan wat tijd in beslag nemen om de gegevens van de brondrive te lezen en de mogelijkheid van beeldherstel te rapporteren. Als het proces afgerond is, zal het programma automatisch naar de volgende pagina doorgaan.

Het volgende scherm bevat het rapport van de bestanden die ontdekt zijn op de geselecteerde drives. Gebruikers kunnen ofwel aparte bestanden selecteren of een groot herstel trachten te laten uitvoeren. Niet herstelbare items worden ge-highlight in het grey (grijs) dat betekent dat ze helemaal niet hersteld kunnen worden, of dat er alleen gedeeltelijk herstel mogelijk is. Zodra de gebruiker de Next (Volgende) button voor de laatste keer heeft ingedrukt, dan start de Recovery Toolbox for Flash het herstelproces en slaat de gegevens op in de gespecificeerde bestemmingsmap. De laatste pagina laat de resultaten van beeldherstel zien. Succesvolle opgeslagen bestanden hebben een groen woord saved (opgeslagen) tegenover hen staan. Indien het programma niet in staat was om een bestand te herstellen, dan zal er een korte uitleg verschijnen tegenover de bestandsnaam.

Het tijdperk van digitale fotografie heeft het fotograferen tot een gemakkelijk en prettig proces gemaakt. We kunnen nu opnamen van onze meeste dierbare momenten maken en honderden of zelfs duizenden daarvan opslaan op een kleine memorystick, die beter zou moeten werken dan die van onszelf. Onze fotoarchieven groeien dagelijks gestaag en soms vergeten we dat zelfs hightech kwetsbaar is voor een groot aantal onplezierig onverwachte gebeurtenissen. Er zijn een aantal vervelende zaken die een gezellige thuiskomst kunnen bederven. Hoe zou u zich voelen als u ontdekt dat meerdere honderden foto’s die u juist een paar dagen geleden met uw vriendin op Bali heeft genomen, verdwenen zijn, en noch de camera, noch de PC kaartlezer ze kan lezen? Wat als u zojuist de camera heeft gekocht nog niet zo goed overweg kunt en bekend bent met de bediening ervan? Een verkeerde buttonbediening – en uw dierbare informatie kan onherstelbaar verloren zijn. Zodra er kinderen in het geding komen, dan worden de zaken veel serieuzer. Hun natuurlijke nieuwsgierigheid kunnen elk spoor van al uw recente foto sessies elimineren voordat u het in de gaten heeft. En dat zijn slechts normale menselijke factor problemen. De uitrusting zelf kan de bron zijn van de ultieme frustratie: stroomstoringen, de card uit de camera trekken wanneer hij nog aan staat of hem afsluiten gedurende het schrijfproces, probleempjes in de software van de camera die het kan afsluiten net wanneer je het niet verwacht etc. De lijst kan bijna oneindig doorgetrokken worden. Maar wat zou u moeten doen wanneer het probleem er al mis en het erop lijkt dat u al uw foto’s kwijt bent? Moet u uw technische vriendje bellen of een lokale fotowinkel? Dan zou een goed idee kunnen zijn, maar de Recovery Toolbox for Flash is zelfs een beter idee!

De Recovery Toolbox for Flash zal u een hoop problemen besparen om moeilijke drive-analyse tools te gebruiken die geavanceerde vaardigheden vereisen en niet aanbevolen worden voor onervaren gebruikers – dit programma doet op een simpele manier fotoherstel wat letterlijk iedereen kan doen. Let op dat de applicatie een algoritme gebruikt die absoluut veilig is voor uw originele gegevens en draagbare media – ze blijven onveranderd, omdat de Recovery Toolbox for Flash merendeels de bestanden herstelt en ze opslaat op een locatie van uw keuze.

Om de fotoherstelmogelijkheden te testen van de Recovery Toolbox for Flash kunt u gratis de demoversie downloaden. Herinnert u zich dat de demo-versie alleen in staat is om 5 kortgeleden verwijderde of corrupte bestanden te herstellen. Indien u een volledige versie aankoopt, verkrijgt u hiermee onbeperkt toegang tot alle functies van de Recovery Toolbox for Flash.

Vereisten:

 • Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7/8/10 of Windows Server 2003/2008/2012/2016 en latere versies

Andere producten: